عکس های خنده دار

عکس های خنده دار







عکس های خنده دار







funny pic







funny pic



عکس های طنز و دیدنی



عکس های خنده دار













عکس های طنز و دیدنی

  •  


عکس های خنده دار

عکس های خنده دار







عکس های خنده دار







funny pic







funny pic



عکس های طنز و دیدنی



عکس های خنده دار













عکس های طنز و دیدنی

  •  
نوشته شده توسط : nahal

http://dl.rasht.us/uploads/12966331531.jpg


 

اگر در نقطه ایی از بدنتان با توده چربی ها مواجه اید، برای حذف آنها و رسیدن به اندام دلخواه خود باید متابولیسم بدنتان را تحریک کنید. بدین منظور برخی از مواد معدنی و ویتامین ها بخصوص روی و ویتامین C بسیار مؤثر عمل می کنند. اگر در نقطه ایی از بدنتان با توده ی چربی ها مواجه اید، برای حذف آنها و رسیدن به اندام دلخواه خود باید متابولیسم بدنتان را تحریک کنید. بدین منظور برخی از مواد معدنی و ویتامین ها بخصوص روی و ویتامین C بسیار مؤثر عمل می کنند….

 

ویتامین C و روی آنزیم هایی را فعال می کنند که به سوزاندن و از بین بردن چربی ها یاری می رسانند. همچنین توجه داشته باشید که باید به میزان کافی پتاسیم جذب کنید. این ماده ی معدنی باعث تحریک متابولیسم در داخل سلولها می شود. پس برای اینکه دوباره بتوانید لباسهای سایز کوچکتان را بپوشید غذا بخورید!

۱٫ پتاسیم: مواد غذایی سرشار از پتاسیم از قبیل سیب زمینی، هویچ، قارچ، پیاز و زرد آلو میل کنید.

۲٫ مایعات: بدن انسان برای دفع سموم نیاز به روزانه ۲ لیتر مایعات دارد. به این منظور نوشیدنی های ایده آلی مثل آب معدنی و آب میوه و سبزیجات را فرموش نکنید.

۳٫ منیزیم: منیزیم در میوه های خشک از قبیل گردو، فندق و …. وجود دارد. میوه های خشک در سوزاندن چربی ها در سطح سلولها نقش موثری ایفا می کنند.

۴٫ فیبرها: مصرف مواد غذایی سرشار از فیبر بویژه سبزیجات تازه و غلات غنی شده را افزایش دهید! فیبرها عملکرد روده ها را تحریک و حذف چربی ها را تضمین می کنند.مواد غذایی سرشار از فیبر عبارتند از: نان کامل، سیب، گریپ فروت، انگور فرنگی، کنگر، بروکلی، آندیو(کاسنی فرنگی)، لوبیا سبز، خیار، سیب زمینی، انگور قرمز، فلفل، چغندر، کرفس، گوجه فرنگی، مارچوبه و کلم چینی.

۵٫ بپرهیزید: برخی از مواد غذایی مانع از زهکشی بافت ها و حذف چربی ها می شوند از قبیل:

• محصولاتی که با آرد سفید تهیه می شوند مثل نان و انواع کیک ها

• قند و مواد غذایی شیرین و نوشیدنی های شیرین

• مواد غذایی چرب، گوشت خوک، انواع پنیر ها، شیرینی جات، بیسکویت، بستنی

• سیب زمینی سرخ کرده، چیپس، انواع لازانیا و



:: بازدید از این مطلب : 1616
|
امتیاز مطلب : 50
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 اسفند 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : nahal

http://dl.rasht.us/uploads/12879272581.jpg

 

علم تغذیه، روشی برای ایجاد تعادل بین مصرف گروه‌ های غذایی مختلف و حتی مواد موجود در یک گروه غذایی است.

در این میان، گوشت‌ ها یکی از گروه ‌های مهم غذایی هستند که به دلیل مواد مغذی متنوعی که دارند، مصرف شان توصیه می ‌شود.

اما گوشت ‌ها دو دسته‌اند: سفید و قرمز. گوشت‌ قرمز بر حسب این که گوشت گاو، گوسفند، گوساله و… باشد، یک نوع تقسیم ‌بندی می شود و گوشت سفید هم بر حسب این که گوشت ماهی، مرغ یا سایر پرندگان باشد، به شکل دیگری تقسیم ‌بندی می ‌گردد.

علم تغذیه، روشی برای ایجاد تعادل بین مصرف گروه‌ های غذایی مختلف و حتی مواد موجود در یک گروه غذایی است.

در این میان، گوشت‌ ها یکی از گروه ‌های مهم غذایی هستند که به دلیل مواد مغذی متنوعی که دارند، مصرف شان توصیه می ‌شود.

اما گوشت ‌ها دو دسته‌اند: سفید و قرمز. گوشت‌ قرمز بر حسب این که گوشت گاو، گوسفند، گوساله و… باشد، یک نوع تقسیم ‌بندی می شود و گوشت سفید هم بر حسب این که گوشت ماهی، مرغ یا سایر پرندگان باشد، به شکل دیگری تقسیم ‌بندی می ‌گردد.

واقعیت این است که مواد مغذی گوشت‌ های سفید و قرمز تا حدودی متفاوت هستند و مصرف طولانی‌ مدت و زیاد هر کدام از آن ها می ‌تواند مشکلاتی را پدید آورد.

درست است که گوشت سفید بهتر از گوشت قرمز است و گوشت مرغ هم جزء گوشت های سفید است، اما ترکیبات موجود در گوشت ‌های دیگر مانند ماهی یا گوشت ‌های قرمز در آن وجود ندارد.

به دلیل آن که تولید فرآورده‌ های ناشی از متابولیسم گوشت‌ های سفید در بدن مانند اسید اوریک و ترکیبات نیتروژنه، نسبت به گوشت‌ های قرمز کمتر است و چربی آن ها نیز پایین ‌تر است، بهترند، اما آهن و روی آن ها کمتر است.

اگر به اصل تنوع غذایی برگردیم، توصیه ما این است که فقط یک نوع گوشت خاص را مصرف نکنید، مثلا فقط گوشت مرغ یا ماهی یا فقط گوشت قرمز.

هیچ یک از این عادات، پسندیده نیست. توصیه ی ما این است که در برنامه غذایی هفتگی، ترکیبی از این گوشت ‌ها مصرف شود.

به عبارت ساده ‌تر، اگر فردی فقط گوشت سفید بخورد، کم کم دچار مشکل کمبود آهن و روی می ‌شود که البته در کشور ما نیز بسیار شایع است؛ به طوری که کمبود آهن در زنان و کمبود روی در مردان بیشتر دیده می ‌شود.



:: بازدید از این مطلب : 1300
|
امتیاز مطلب : 48
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 اسفند 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : nahal

اعتراضات یک کوچولوی معترض !

بابا مامانا بخونن 3.gif

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


آقای پدر! در کمال احترام خواهشمندم اینقدر لب و لوچه ی پیاز خورده ی غیر پاستوریزه و سار و سیبیل سیخ سیخی آهار نشده ات را به سر و صورت حساس من نمالید.
4.gif

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


مامان و پاپا! جیغ زدن شما هنگام شناسایی اجسام داخل خانه توسط حس چشایی من، نه تنها کمکی به رشد فکری من نمی کنه، بلکه برای شیر شما هم مضر است!!!
68.gif

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


پدر محترم! هنگام دستچین کردن میوه، از دادن من به بغل اصغر آقای سبزی فروش خودداری نمایید.
21.gif چشمهای تلسکوپی، گوشهای ماهواره ای و سیبیلهای دم الاغی اش مرا به یاد قرضهای شما می اندازد! 24.gif مخصوصاً وقتی که چشمهای خود را گشاد کرده، و با تکان دادن سر و لبهایش 'بول بول بول بول' می کند! زهرمار، درد، مرض، کوفت! الهی کف شامپو بره تو چشت! شب بخوابی خواب بد ببینی! جیش کنی تو شلوارت. 31.gif

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


مادر محترم! شصت پا وسیله ای است شخصی، که اختیارش رو دارم!
لطفاً هرگاه سعی در خوردن شصت پای شما نمودم، گیر بدهید!
78.gif

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


آقای پدر! هنگام دعوا با خانوم مادر، به جای پرت کردن قابلمه و ماهی تابه به روی زمین،
از چینی های توی کابینت استفاده نمایید! اکشن بودن دعوا به همین چیزاست!
35.gif

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


خانوم مادر! از مصرف هله هوله ی زیاد پرهیز نمایید! این عمل نه تنها برای سلامتی شما
خوب نیست، بلکه موجب می شود که شیرتان بوی 'بچه سوسک مرده' بدهد!
13.gif24.gif

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


آقای پدر! کودکان توانایی کافی برای حفظ جیش خود ندارند و این توانایی هنگامی که شما
شکم مرا 'پووووووف' می کنید به حداقل می رسد! الان بگم که بعد شرمنده تون نشم...
kh.gif

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


والدین عزیز! وقتی منو مثل توپ فوتبال بالا میندازید تو رو خدا
حواستون به پایین اومدن ما هم باشه.
17.gif

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


والدین محترم! هوای ما بچه ها رو بیشتر داشته باشید
و نخواهید که هیچوقت نگرانی رو تو چهره های ما ببینید.
11.gif

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

 



:: بازدید از این مطلب : 1202
|
امتیاز مطلب : 33
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 اسفند 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : nahal

 
 
عنوان
وضعیت

 



:: بازدید از این مطلب : 1732
|
امتیاز مطلب : 36
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 اسفند 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : nahal

 
 
عنوان
وضعیت

 



:: بازدید از این مطلب : 1129
|
امتیاز مطلب : 38
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 اسفند 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : nahal


مواد لازم :
خمیر پیتزا= ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده= ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی= ۱ فنجان
پیاز داغ عسلی= ۳ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا= ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی =۵۰۰ گرم
فلفل= قدری
نمک =قدری

 

http://asia.groups.yahoo.com/group/bia2nazanin/join

 

طرز تهیه :
ابتدا خمیر پیتزا را بروش فوق درست می کنیم : آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم الک میکنیم روغن و شیر را در یک فنجان اندازه گیری میریزیم ، ابتدا روغن را ریخته و سپس شیر را رویش میریزیم ولی بهم نمیزنیم شیر و روغن را یکمرتبه در مواد خشک میریزیم و چند مرتبه با قاشق به هم میزنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس خمیر را از کاسه بیرون می آوریم و روی کاغذ رو غنی قرار میدهیم و به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز میدهیم قالبی که مخصوص پای میباشد و چرب نشده است حاضر میکنیم
ابتدا خمیر را روی کاغذ باندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آنرا با چنگال فشار میدهیم که خوب جاگیر شود و هم بشکل قشنگی درآید با نوک چنگال وسط خمیر را چند سوراخ میکنیم خمیر آماده است. سپس پیتزا را بروش فوق درست می کنیم : سپس ظرف آلومینیوم گرد مناسبی را که باید کم عمق باشد چرب می کنیم و خمیر پیتزا را به قطر نیم سانتیمتر و بشکل ظرف باندازه ای که ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز مینمائیم و خمیر را داخل ظرف می اندازیم .
روی گوجه فرنگی ها کمی آب جوش میریزیم و پوست گوجه فرنگی را می کنیم و تخمه آنرا میگیریم ، بعد گوشت گوجه فرنگی را خرد میکنیم . گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ شده کمی سرخ می کنیم و یک لیوان آب و یک قاشق رب گوجه فرنگی در آن میریزیم و کمی فلفل و نمک میریزیم و میگذاریم با حرارت ملایم آهسته بجوشد و آب آن کاملا تبخیر شود و آنرا داخل خمیر می ریزیم .
بعد گوجه فرنگی با سس مخصوص روی آن میریزیم و پنیر را روی گوجه فرنگی رنده میکنیم و کمی جعفری خرد شده روی آن میپاشیم فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم و ظرف پیتزا را کف فر بمدت بیست دقیقه قرار میدهیم ، بعد ظرف را روی آخرین پنجره فر بطرف بالا میگذاریم تا در حدود یک ربع تا بیست دقیقه بماند و روی آن کمی طلائی شود . پیتزا را با همان ظرف سر میز می بریم .



:: بازدید از این مطلب : 1263
|
امتیاز مطلب : 43
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 اسفند 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : nahal

او فقط به یک آغوش احتیاج داشت

 

 

Norbert Rosing ' s striking images of a wild polar bear coming upon
tethered sled dogs in the wilds of Canada ' s Hudson Bay

عکس های قابل توجه نوربرت رزینگ نشاندهنده یک خرس قطبی وحشی است که به سمت سگهای سورتمه افسار بسته در حیات وحش "هادسن بی" کانادا نزدیک میشود.

1

The
photographer was sure that he was going to see the end of his dogs when the
polar bear wandered in

عکاس مطمئن بود که مرگ سگهای خود را خواهد دید زمانی که خرس قطبی در اطراف سگهایش سرگردان بود

2


3

4

6

It ' s hard to
believe that this polar bear only needed to hug someone  ! 

باورش سخته که بدونی این خرس قطبی فقط به آغوش کسی احتیاج داشت!


7

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 1142
|
امتیاز مطلب : 31
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 اسفند 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : nahal


 

می دانستی.jpg

 

نمیدانم محبت را بر چه كاغذی بنویسم پاره نشود

 

 بر چه گلی بنویسم كه هرگز پر پر نشود

 

بر چه دیواری بنویسم كه هرگز پاك نشود

 

بر چه آبی بنویسم كه هرگز گل آلود نشود

 

و سرانجام بر چه قلبی بنویسم كه هرگز سنگ نشود .

 



:: بازدید از این مطلب : 1088
|
امتیاز مطلب : 43
|
تعداد امتیازدهندگان : 17
|
مجموع امتیاز : 17
تاریخ انتشار : جمعه 20 اسفند 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : nahal

1068-16-217219135163-29ngr3o[1].jpg

 

گفتی مسافری 

 

و من آنقدر ساده ام

 

كه سالهاست نماز دلم را

 

شكسته می خوانم



:: بازدید از این مطلب : 965
|
امتیاز مطلب : 49
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
تاریخ انتشار : جمعه 20 اسفند 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : nahal
بدون شرح



 

اگر تا بحال در باره باد شکم مطلب علمی نخوانده اید, این مقاله را حتما بخونید

منبع باد شکم-

- هوای بلعیده شده هنگام خوردن و نوشیدن

-گاز جذب شده از خون توسط دیواره روده-


- گاز حاصل ازواکنشهای شیمیایی روده و


- گاز تولیدی در اثر فعالیتهای باکتریهای روده



ساختار باد شکم
 
ساختار دقیق باد شکم
در افراد مختلف و در اوقات مختلف بر مبنای غذای فرد متفاوت است.

قسمت اعظم هوای بلعیده شده اکسیژن است که قبل از رسیدن به روده جذب بدن می

شود و فقط نیتروژن باقی می ماند. بقیه هم شامل دی اکسید کربن، هیدروژن و متان

است. هر چه باد بیشتر در روده نگه داشته شود، میزان نیتروژن آن بیشتر می شود چون

بقیه امکان جذب دوباره به بدن را دارند. در ضمن افراد عصبی و عجول اکسیژن بیشتری در

روده دارند وب اد شکم بیشتری خارج میکنند


بوی باد شکم

بوی حاصل از  باد شکمبیشتر به خاطر ترکیبات گوگردی مثل سولفید هیدروژن است. غذاهایی چون کلم، تخم

مرغ و گوشت بوزا هستند. لوبیا بطور اخص بوی شدید ندارد ولی حجم گاز را خیلی زیاد می کند
.


صدای 
باد شکم 
صدای
باد شکم
حاصل ارتعاشات دهانه مقعد هنگام خروج گاز است. نوع و شدت صدا بستگی

به شتاب گاز و تنگی ماهیچه اسفنکتر مقعد دارد





چرا بعضی ار باد های شکم  کم صدا است در حالیکه بعضی دیگر پرصدا و کم بو است؟

بعضی بیشتر  حاصل بلعیدن هواست و حجیم است. برای همین هم صدای بیشتری دارد در حالیکه بعضی دیگر
حاصل فعالیتهای باکتریهای روده است که گازهای گوگردی تولید می کنند و در اثر این واکنشها حرارت

هم ایجاد

می شود ولی این گازها کم حجم ترهستند و به همین دلیل کم صداترند
.

یک فرد عادی در روز چقدربادشکم خارج میکند؟
به طور متوسط، هر فرد روزانه نیم لیتر باد شکم تولید می کند

و 14 مرتبه در روز این کار رو انجام میدهد
.


آیا ممکن است کسی اصلا باد شکم بیرون دهد؟

خیر! همه این کار را میکنند. حتی مرده ها تا چند ساعت پس از

مرگ ممکن است باد شکم از خود خارج کند  (بخاطر گازهای جمع شده در روده قبل از مرگ
).

آیا مردها بیشتر از زنها باد شکم خارج میکنند؟

خیر! تفاوت در میزان باد شکم بستگی به جنسیت ندارد و بیشتر مربوط به عادات غذاخوردن و بلعیدن هوا و ژنتیک است. اما مردها آزادانه تر از زنها این کار را انجام میدهند و زنها در این مورد بخاطر قواعد اجتماعی بیشتر خودداری و مخفی کاری می کنند
.


احتمال خارج شدن باد شکم در چه وقت از روز بیشتر است؟
صبح اول وقت بعد از بیداری.


چرا حبوبات گاز تولید می کنند؟

حبوبات حاوی چند نوع قند هستند که برای انسان قابل هضم نیست و وقتی این قندها به روده می رسد، باکتریهای روده جشن می گیرند و حسابی گاز تولید می کنند. بقیه غذاهای گاز ساز عبارتند از: فلفل دلمه ای، کلم سنگ، کلم پیچ، شیر، نان، تخم مرغ، آبجو، و کشمش
.


چه کارهای دیگری باعث تولید گاز می شود؟


بلعیدن تند غذا و آب (درمان: جویدن با دهان بسته و آرام غذا خوردن)، آدامس جویدن، سیگار، لیسک و آب نبات، نوشابه های گازدار، صعود در هواپیما (بخاطر افت فشار) و عصبی بودن.


آیا نگه داشتن باد شکم ضرر دارد؟

در این مورد نظرات متفاوت است. قدیمی ها معتقد بودند که ضرر دارد. کلادیوس، امپراطور روم، به خاطر حفظ سلامت عمومی، خارج کردن باد شکم  در جشنهای دربار را آزاد کرده بود. اما دکترهای امروزی می گویند که خودداری ضرری ندارد. فقط فشار گاز ممکن است باعث دل درد شود. بعضی دکترها هم اعتقاد


:: بازدید از این مطلب : 1258
|
امتیاز مطلب : 55
|
تعداد امتیازدهندگان : 17
|
مجموع امتیاز : 17
تاریخ انتشار : جمعه 20 اسفند 1389 | نظرات ()